ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

……………..ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!……………

  • Απόφαση του ΚΚΕ Για τον Πόλεμο
  • Αθάνατο το έργο του Μίκη Θεοδωράκη
  • 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
  • Ογδόντα χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ

Οι απαντήσεις της Δημοτικής Αρχής για την αναποτελεσματικότητα της στην διαχείριση του χιονιά

Posted by lsilioupolis στο 08/02/2022

Το …αλάτι κόλλησε στην Ελ. Βενιζέλου φορτωμένο σε φορτηγό χωρίς αλυσίδες!!!

Δίνουμε παρακάτω αποσπάσματα από την εκτός Ημερήσιας διάταξης συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 31 Γενάρη 2022 για τον «ΧΙΟΝΙΑ» και την διαχείριση της κατάστασης από την Δημοτική Αρχή, (αλλά και ολόκληρη την 7ωρη συνεδρίαση για όποιον θα μπορέσει να κάτσει να την δει) για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα των μεγάλων ελλείψεων της πολιτικής προστασίας στην πόλη και στο κράτος.

Ελλείψεων διαχρονικών και πλήρως συνειδητών από την μεριά κυβερνήσεων και Τοπικής Διοίκησης αφού η προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού λογαριάζεται είτε ως κόστος είτε ως πεδίο για μπίζνες εργολάβων.

Ελλείψεων που προσδιόρισαν εντέλει και την πλήρη αναποτελεσματικότητα της Δημοτικής Αρχής, τις μέρες του χιονιά.

Συνθήκες που η φθηνή επικοινωνία των social media δεν «φτουράει» και έπρεπε να αναμετρηθεί με ζωτικά λαϊκά προβλήματα και ανάγκες που καθώς αποδεικνύεται είναι μακριά από το όραμα και το μπόι της.

Όποιος επίσης επιμείνει να δει το video ολόκληρης της συνεδρίασης, θα εντοπίσει την φαιδρότητα της μεγάλης μερίδας της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο που ενώ γνωρίζει και διαχειρίστηκε την ανυπαρξία δομών και ανθρώπων στο Δήμο και στο Κράτος και στο κρίσιμο ζήτημα της πολιτικής προστασίας λεονταρίζει ανέξοδα εντός των τειχών της πόλης, ενώ αντιθέτως «Ποιεί την Νήσσαν», απέναντι σε κράτος και κυβερνήσεις που κρατάνε συνειδητά ανοχύρωτη την ζωή, την υγεία και την περιουσία του λαού.

Το παιχνίδι αποδεικνύεται στημένο και θα είναι πάντα στα μέτρα τους, αν ο λαός δεν τους χαλάσει την σημαδεμένη από χρόνια παρτίδα.

Τα βίντεο

Ολόκληρη η Συνεδρίαση από το LOCALTV I

Αποσπάσματα για ευκολότερη παρακολούθηση

Εισήγηση Δήμαρχου για τον χιονιά

Ερωτήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης

Απαντήσεις από Σεφτελή, Αντζινά, Χατζηδάκη

Τοποθέτηση της Τασίας Τσατσούλη

Advertisement

Sorry, the comment form is closed at this time.