ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

……………..ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!……………

  • Ογδόντα χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ
  • 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
  • Αθάνατο το έργο του Μίκη Θεοδωράκη
  • ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης καλεί σε Κινητοποίηση την Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη στο Υπ. Εσωτερικών

Posted by lsilioupolis στο 14/09/2021

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης καλεί τους εργαζόμενους με συμβάσεις COVID-19 σε παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 15/9 στις 1.30 το μεσημέρι στο υπουργείο Εσωτερικών. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Είναι τραγικό ενώ η πανδημία είναι εδώ και οι κλινικές ΜΕΘ γεμίζουν, η κυβέρνηση και οι δήμαρχοι να σχεδιάζουν να πετάξουν στο δρόμο συναδέλφους που προσλήφθηκαν για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες λόγω covid». 

Χαρακτηρίζοντας: «Απαράδεκτο να σχεδιάζονται νέες απολύσεις, μετά από εκείνες των εργαζομένων στην κοινωφελή και ενώ η υποστελέχωση των δομών των δήμων χτυπάει κόκκινο.»

Ολόκληρη η Ανακοίνωση:

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
1.30μ.μ. στο ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Το Δ.Σ. του σωματείου καλεί ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους με συμβάσεις COVID-19 σε ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ την Τετάρτη 15/9 στις 1:30 το μεσημέρι στο Υπουργείο Εσωτερικών (Βασ. Σοφίας 15).

Είναι τραγικό ενώ η πανδημία είναι εδώ και οι κλινικές ΜΕΘ γεμίζουν, η κυβέρνηση να σχεδιάζει να πετάξει στο δρόμο συναδέλφους που προσλήφθηκαν για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες λόγω covid.

Είναι απαράδεκτο να σχεδιάζονται νέες απολύσεις, μετά από εκείνες των εργαζομένων στην κοινωφελή και ενώ η υποστελέχωση των δομών των Δήμων χτυπάει κόκκινο, με αποτέλεσμα να καταρρεύσουν οι υπηρεσίες μετά την απόλυση των συναδέλφων.

Είναι πρόκληση όταν χιλιάδες παιδιά βγήκαν εκτός παιδικών σταθμών επειδή δεν υπήρχαν θέσεις, όταν τα σχολεία ανοίγουν με ελλειμματικό διδακτικό και προσωπικό καθαριότητας, όταν χιλιάδες είναι τα κενά στις κοινωνικές δομές των Δήμων που καλύπτουν την διαλυμένη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει άμεσα τους σχεδιασμούς για κλείσιμο
νοσοκομείων και ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ. Ειδικά οι εργαζόμενοι (covid) έχουν αποκτήσει και «εμπειρία πανδημίας».

Οι εργαζόμενοι ενωμένοι, με τον αγώνα μας, μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε αναλώσιμοι, ούτε εύκολοι για τα δόντια τους.

Στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη μετά από πρόταση του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, πάρθηκε ομόφωνη απόφαση στήριξης αλλά συμμετοχής των δημοτικών συμβούλων στην κινητοποίηση των εργαζομένων στο Υπ. Εσωτερικών, εκφράζοντας έτσι την συμπαράσταση τους, αλλά και ζητώντας την παραμονή των εργαζομένων στη δουλειά.

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ. ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΛΜΑΝ 12.45 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Το Δ.Σ.

Sorry, the comment form is closed at this time.