ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

……………..ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!……………

  • Ογδόντα χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ
  • 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
  • Αθάνατο το έργο του Μίκη Θεοδωράκη
  • ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Κάλεσμα σε νέα κινητοποίηση για την λήψη μέτρων προστασίας των Σχολείων

Posted by lsilioupolis στο 13/09/2021

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος», με νέα Ανακοίνωσή του, καλεί για μια ακόμα φορά τα μέλη του, γονείς και μαθητές, σε νέα κινητοποίηση για να παρθούν μέτρα προστασίας για το ασφαλές άνοιγμα και λειτουργεία των Σχολείων σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Κυβέρνηση και Υπ. Παιδείας ανοίγουν τα σχολεία και φέτος χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο στήριξης εκπαιδευτικών και μαθητών και με πρωτόκολλα που τα καθιστούν εστίες υπερμετάδοσης του κορωνοϊού. Ταυτόχρονα, η νέα χρονιά βρίσκει τους εκπαιδευτικούς στη δημόσια και στην ιδιωτική εκπαίδευση αντιμέτωπους με την περιστολή των εργασιακών τους δικαιωμάτων (αυτονομία, αξιολόγηση) και των ακαδημαϊκών και συνδικαλιστικών τους ελευθεριών (νόμος Χατζηδάκη).»

Ολόκληρη η Ανακοίνωση:

Ηλιούπολη 13-9-2021
Αρ.Πρ.:608
Προς: Μέλη μας.

ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 15/9 ΣΤΙΣ 6.30μμ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!

ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!!

ΟΙ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!

Μία ακόμη εξαιρετικά δύσκολη σχολική χρονιά ξεκινά, τόσο λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας, αλλά και λόγω των παλιών και νέων αντεργατικών νόμων, που η κυβέρνηση θέλει πάση θυσία να εφαρμόσει, καθιστώντας τους εκπαιδευτικούς εργαζόμενους-λάστιχο χωρίς δικαιώματα και τους μαθητές τους κατόχους “δεξιοτήτων”, δηλαδή φθηνούς αυριανούς εργαζόμενους.

Κυβέρνηση και Υπ. Παιδείας ανοίγουν τα σχολεία και φέτος χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο στήριξης εκπαιδευτικών και μαθητών και με πρωτόκολλα που τα καθιστούν εστίες υπερμετάδοσης του κορωνοϊού. Ταυτόχρονα, η νέα χρονιά βρίσκει τους εκπαιδευτικούς στη δημόσια και στην ιδιωτική εκπαίδευση αντιμέτωπους με την περιστολή των εργασιακών τους δικαιωμάτων (αυτονομία, αξιολόγηση) και των ακαδημαϊκών και συνδικαλιστικών τους ελευθεριών (νόμος Χατζηδάκη).

Μετά από παραστάσεις και συγκεντρώσεις στο Υπ. Παιδείας και στις Διευθύνσεις με πρωτοβουλία ΣΥΛΛΟΓΩΝ κι ΕΛΜΕ, κλιμακώνουμε με Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο εκπαιδευτικών, γονιών, φοιτητών και μαθητών στις 15/9.

Στο Συλλαλητήριο καλούν με κοινή απόφασή τους και οι εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες ΔΟΕ, ΟΛΜΕ και ΟΙΕΛΕ.

Συμμετέχουμε μαζικά, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές, διεκδικούμε μέτρα τώρα για να έχουμε ΑΝΟΙΧΤΑ, ΑΣΦΑΛΗ ΣΧΟΛΕΙΑ!

Να πάρει η κυβέρνηση πίσω τους αντιεκπαιδευτικούς νόμους της!

Δεν χαρίζουμε την υγεία και τα δικαιώματά μας!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Χήρα Αγαθή Μεραμβελιωτάκη Χρυσούλα

Sorry, the comment form is closed at this time.