ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

……………..ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!……………

  • Ογδόντα χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ
  • 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
  • Αθάνατο το έργο του Μίκη Θεοδωράκη
  • ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης – Δάφνης-Υμηττού: Ανακοίνωση Καταγγελία

Posted by lsilioupolis στο 21/05/2021

Σε Ανακοίνωσή του το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης – Δάφνης-Υμηττού καταγγέλλει την βάρβαρη επίθεση του Ισραήλ σε βάρος των Παλαιστινίων με θύματα μικρά παιδιά.

Καταγγέλλουν επίσης όλες τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που αρνήθηκαν και αρνούνται να αναγνωρίσουν το Παλαιστινιακό κράτος σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση που πήρε η Ελληνική Βουλή τον Δεκέμβρη του 2015.

Ολόκληρη η Ανακοίνωση – Καταγγελία του Σωματείου:

Πέμπτη 20 Μάη 2021

Ανακοίνωση – Καταγγελία

Συνάδελφοι και Συμπολίτες,

Καταγγέλλουμε  το κατοχικό κράτος και στενό σύμμαχο και φίλο των ΗΠΑ και της ΕΕ για την δολοφονία του Παλαιστινιακού Λαού για χρόνια τώρα.

Το Ισραηλινό κράτος είναι κράτος δολοφόνος. Με τις πλάτες, την βοήθεια και τα όπλα των ΗΠΑ και όχι μόνο και χρησιμοποιώντας με θράσος την δικαιολογία της «αυτοάμυνας» εξοντώνει έναν ολόκληρο λαό.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ και την προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ, που αρνήθηκαν και αρνούνται να αναγνωρίσουν το Παλαιστινιακό κράτος σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση που πήρε η Ελληνική Βουλή τον Δεκέμβρη του 2015.

Καταγγέλλουμε τα επικίνδυνα ΑμερικανοΝΑΤΟικά σχέδια για τον έλεγχο όχι μόνο της Μ. Ανατολής αλλά και εδώ στη χώρα μας. Μην ξεχνάμε πως απ’ την Αλεξανδρούπολη ως την Σούδα η Πατρίδα μας είναι μια ΑμερικανοΝΑΤΟική βάση και ας μην ξεχνάμε επίσης ότι το Ελληνικό κράτος είναι κι αυτό στενός σύμμαχος και φίλος των ΗΠΑ και της ΕΕ και εταίρος του ΝΑΤΟ.

Αναρωτιόμαστε αν ο κάθε δημοκρατικός άνθρωπος στη χώρα μας κι αλλού μπορεί να κοιμάται ήσυχος, όταν οι Λαοί εξοντώνονται για να κερδίζουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Υπενθυμίζουμε  ότι και στο Ιράκ, στη Σερβία, στη Συρία, στη Λιβύη, στη Παλαιστίνη,… (ο κατάλογος είναι μεγάλος) υπάρχουν παππούδες και γιαγιάδες, μανάδες και πατεράδες που είδαν και βλέπουν τα παιδιά τους να δολοφονούνται.

Οι Λαοί δεν έχουν τίποτα να μοιράσουν, τα κράτη έχουν κι όπου κρατικό συμφέρον βλέπε μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους όλο αυτό που με μια φράση αποτελεί το μεγάλο κεφάλαιο.

Ούτε ο Ισραηλινός Λαός έχει να μοιράσει τίποτα με τον Παλαιστινιακό. Εξ άλλου δεν μπορεί να ξέχασε, δεν περάσανε δα και αιώνες, την εξόντωσή του από τους ναζί και φασίστες.

Όλοι οι Λαοί θέλουν ειρήνη, δουλειά, υγεία, μόρφωση.

Χαιρετίζουμε κάθε άνθρωπο κι αληθινό δημοκράτη, κάθε εργατικό σωματείο και φορέα του λαϊκού κινήματος, κάθε νεολαιίστικο σύλλογο, που είναι ενάντια και παλεύει για την απεμπλοκή της χώρας μας από επικίνδυνους σχεδιασμούς και πολέμους.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό Λαό, στο δίκαιο αγώνα του για ανεξάρτητο και ελεύθερο Παλαιστινιακό κράτος.

Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία του Παλαιστινιακού Λαού

Δηλώνουμε ότι θα είμαστε σε κοινή δράση για ακόμη πιο αποφασιστική λαϊκή πάλη ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και πολέμους.

Στον ιμπεριαλισμό καμιά υποταγή  – Η μόνη υπερδύναμη είναι οι ΛΑΟΙ

το Δ.Σ.

Sorry, the comment form is closed at this time.