ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

……………..ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!……………

  • Απόφαση του ΚΚΕ Για τον Πόλεμο
  • Αθάνατο το έργο του Μίκη Θεοδωράκη
  • 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
  • Ογδόντα χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ

Στην αναμπουμπούλα ο …λύκος χαίρεται αλλά… έχουν γνώση οι φύλακες!!!

Posted by lsilioupolis στο 27/04/2021

Άμεση και καίρια η παρέμβαση των κατοίκων στην Κάτω Ηλιούπολη που μας δίνει κουράγιο και αποφασιστικότητα στην υπόθεση της περιφρούρησης της Δημόσιας γης στην πόλη μας.

Μια πρωτοβουλία των κατοίκων στην οδό Δαιδάλου που έρχεται να επιβεβαιώσει ότι, μνήμη ζυμωμένη από τους αγώνες του λάου της πόλης, δεν σβήνεται και εν τέλει, τίποτα δεν ξεριζώνεται όταν γράφεται με λαϊκούς αγώνες!!!

Θυμίζουμε ότι το 2015 η Λαϊκή Συσπείρωση με ανακοίνωση και τίτλο «Το Εθνικό κτηματολόγιο μας αποκαλύπτει την νέα γενιά σφετεριστών της Δημόσιας Περιουσίας στην Ηλιούπολη«, είχε φέρει στην δημοσιότητα και στο Δημοτικό Συμβούλιο το ζήτημα, για την ύποπτη δραστηριότητα του κ. Σιδερίδη, αναφέροντας τα γεγονότα που μας αποκαλύπτει η διαδικασία του Εθνικού κτηματολογίου. Αναφέραμε δε στην τότε ανακοίνωση χαρακτηριστικά ότι: «Η ταυτότητα του εν λόγω κυρίου είναι γνωστή από το 1984 αφού από τότε κάνει χρήση του συγκεκριμένου οικοπέδου επί της οδού Πύργου και Ελ. Βενιζέλου ως επαγγελματική στέγη (φυτώριο).

Ο κ. Σιδερίδης δε, με εξώδικο (Οκτώβρης του 1984), του εμφανιζόμενου ως πληρεξουσίου δικηγόρου της εν λόγω εταιρείας φάντασμα (κ. Κιουσόπουλου), προς το Δήμο Ηλιούπολης, παρουσιάζονταν ως εκμισθωτής του οικοπέδου!!! (βλέπε πιο πάνω την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης και το αποκαλυπτικό  υλικό).

Τώρα, μετά από σαράντα σχεδόν χρόνια, ο τότε εκμισθωτής παρουσιάζεται ως «νόμιμος εκπρόσωπος»!!!

Σήμερα ο εν λόγω κύριος όπως πληροφορηθήκαμε πρόσφατα, αξιοποιώντας «νόμους και παράθυρα» -και της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ– επιδιώκει ολοταχώς να πάρει θέση Χαλίφη στην υπόθεση της Δημόσιας Γης!!!

Ένα είναι σίγουρο, ότι ο εν λόγω κύριος δεν εφορμά μόνο με τις δικές του πλάτες!!!

Η ιστορική για την πόλη ρήση του εισαγγελέα Σανιδά «για ασύγγνωστη αμέλεια του κράτους», η οποία έδωσε το έναυσμα στην Δημοτική Αρχή του Δ. ΚΙΝΤΗ και στον λαό της πόλης, να αποτινάξουν την βδέλλα των καταπατητών Νασταίων από την Ηλιούπολη, πιθανά να μοιάζει σε κάποιους ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται!!!

Ας το μάθουν οι κάθε λογής υπεύθυνοι ότι «το δις εξαμαρτείν» ούτε προβλέπεται ούτε συγχωρείται!

Πρωτοβουλίες σαν και αυτές των κατοίκων στην Κάτω Ηλιούπολης, δείχνουν «ότι έχουν γνώση οι φύλακες!!!

ΜΠΡΑΒΟ στους συμπολίτες μας και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!!

Advertisement

Sorry, the comment form is closed at this time.