ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

……………..ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!……………

  • Ογδόντα χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ
  • 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
  • Αθάνατο το έργο του Μίκη Θεοδωράκη
  • ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Κινητοποίηση Σωματείων και Φορέων στην Ηλιούπολη την 25η Μάρτη 2021 (Φωτό & Βίντεο)

Posted by lsilioupolis στο 26/03/2021

Την προγραμματισμένη Κινητοποίηση τους πραγματοποίησα το πρωί 25 Μάρτη 2021 στην πλατεία Κανάρια της Ηλιούπολης, τα Σωματεία και οι Φορείς της πόλης, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Μ. Παπαμαύρος», δίνοντας την συνέχεια των κινητοποιήσεων που είχαν πραγματοποιήσει το προηγούμενο διάστημα, για την επαναλειτουργία του Κέντρου Υγείας της πόλης, την προάσπιση της υγείας και της παιδείας και ενάντια στην καταστολή και την τρομοκρατία που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση.

Με παρουσία αντιπροσωπιών από όλα τα Σωματεία και τους Φορείς που είχαν δηλώσει συμμετοχή στη Συγκέντρωση, τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης που απαιτούνται και με μαχητικότατα και συνθήματα διαδήλωσαν στους δρόμους της Ηλιούπολης, απαιτώντας, την άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας, για να σωθούν ζωές, πρόσληψη όλου του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού στο Κέντρο Υγείας της πόλης, ανοιχτά σχολεία και Πανεπιστήμια με όλα τα μέτρα ασφαλείας και 15 μαθητές ανά τμήμα, μέτρα προστασίας για την υγεία των εργαζομένων σε όλους τους χώρους δουλειάς, εμβολιασμό για όλους, λεφτά  για Υγεία και Παιδεία, όχι στην καταστολή και την τρομοκρατία!

Με συνθήματα, όπως «Εμείς διεκδικούμε τα δικαιώματα μας, καλύτερη ζωή για μας και τα παιδιά μας» η κινητοποίηση ξεκίνησε από την πλατεία Κανάρια και με την συμμετοχή μελών του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, Ηλιουπολίτες μουσικοί, ακούστηκαν γνωστές μελωδίες της «επανάστασης του ’21».

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν: ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Μ. Παπαμαύρος», το Σωματείο Εργαζομένων στον Δήμο Ηλιούπολης, το Συνδικάτο Οικοδόμων, η Ένωση ΕΒΕ, το Σωματείο Συνταξιούχων Ηλιούπολης, Δάφνης-Υμηττού, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΔΥ Αθήνας, ο Σύλλογος Γυναικών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Κωνσταντίνου «Άγγελος Σικελιανός», η Σωματειακή Επιτροπή του Συνδικάτου Φαρμάκου ενώ συμμετείχαν ακόμη εργαζόμενοι, καλλιτέχνες και οι μαθητές.

Sorry, the comment form is closed at this time.