ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

……………..ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!……………

  • Ογδόντα χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ
  • 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
  • Αθάνατο το έργο του Μίκη Θεοδωράκη
  • ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Συνταξιούχοι ΙΚΑ: Δήλωση συμμετοχής στην Συγκέντρωση – Πορεία στην Ηλιούπολη στις 25 Μάρτη

Posted by lsilioupolis στο 23/03/2021

Όλο και περισσότερα Σωματεία και Φορείς απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στα μέλη τους μετά από αποφάσεις των ΔΣ τους.

Με Ανακοίνωσή του το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης, Δάφνης-Υμηττού δηλώνει τη συμμετοχή του στην Συγκέντρωση – Πορεία, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Μ. Παπαμαύρος».

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε, το Σωματείο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Μ. ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ» και να ενώσει τις δυνάμεις του και τη φωνή του, με τους λοιπούς φορείς και Σωματεία της Ηλιούπολης, την Πέμπτη 25 Μάρτη – 11.30, πλ. Κανάρια (με όλα τα προστατευτικά μέτρα)».

Δήλωση συμμετοχής έκανε επίσης και η Σωματειακή Επιτροπή Ηλιούπολης του Συνδικάτου Φαρμάκου, Καλλυντικών & Συναφών Επαγγελμάτων Αττικής.

Ολόκληρη η Ανακοίνωση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ:

Ηλιούπολη 22 Μάρτη 2021

Η επανάσταση του 1821 φωτίζει το δρόμο!

για τους σύγχρονους  αγώνες, για μια νέα κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο

Σήμερα δυο αιώνες μετά από τον ξεσηκωμό των Ελλήνων κι όχι μόνο , ο λαός μας βρίσκεται αντιμέτωπος με ολομέτωπη επίθεση αντιλαϊκών-αντεργατικών-αντισυνταξιουχικών νόμων και διατάξεων απ’ τη σημερινή κι απ’ όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις που κυβέρνησαν και συγκυβέρνησαν.

Σήμερα δυο αιώνες μετά που η σύγχρονη επιστήμη και τεχνολογία έχει αναπτυχθεί στο μέγιστο, ο λαός μας βρίσκεται αντιμέτωπος με την πανδημία ανοχύρωτος κατόπιν κυβερνητικών επιλογών μιας και νοσοκομεία που έκλεισαν δεν άνοιξαν, καινούργια νοσοκομεία δεν έγιναν, προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού δεν έγιναν, καθυστερήσεις στην προμήθεια  εμβολίων υπάρχει  μιας και η επιλογή είναι καθαρά το κέρδος και μόνο των φαρμακοβιομηχανιών, φαρμακευτικών ομίλων, κ.ά.

Φθάσαμε 200 χρόνια μετά την επανάσταση του 1821 και δεν θα επιδείξουμε πλέον καμιά υπομονή, καμιά ανοχή στην κυβερνητική κοροϊδία.

Απαιτούμε την ουσιαστική και άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας.

Απαιτούμε τις αναγκαίες προσλήψεις  ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ώστε το Κ.Υ. Ηλιούπολης να λειτουργεί σωστά σαν μονάδα Π.Φ.Υ.,  σε 24ωρη βάση.

Απαιτούμε να σταματήσει εδώ και τώρα η κρατική βία και καταστολή. Εχθρός  δεν είναι ο λαός.

Απαιτούμε να σταματήσει η κοροϊδία και το κλέψιμο των συντάξεων (καθυστερήσεις, επανυπολογισμοί, έναντι, προσωρινές, κλπ).

Το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε, το Σωματείο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Μ. ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ» και να ενώσει τις δυνάμεις του και τη φωνή του, με τους λοιπούς φορείς και Σωματεία της Ηλιούπολης, την Πέμπτη 25 Μάρτη – 11.30 , πλ. Κανάρια  (με όλα τα προστατευτικά μέτρα).

το Δ.Σ.

Sorry, the comment form is closed at this time.