ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

……………..ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!……………

  • Ογδόντα χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ
  • 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
  • Αθάνατο το έργο του Μίκη Θεοδωράκη
  • ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου «Άγγελος Σικελιανός» συμμετέχει στην Συγκέντρωση – Πορεία

Posted by lsilioupolis στο 23/03/2021

Και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου «Άγγελος Σικελιανός» συμμετέχει στην Συγκέντρωση – Πορεία στις 25 Μάρτη, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Μ. Παπαμαύρος» όπως χαρακτιρηστικά αναφέρουν στην Ανακοίνωση που έβγαλαν, καλώντας τα μέλη τους.

Ολόκληρη η Ανακοίνωση του Συλλόγου:

25 Μαρτίου 2021… 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση του 1821

Ως πολιτιστικός σύλλογος τα τιμάμε, ακουμπώντας στον τοίχο της Ιστορίας και κοιτάζοντας στις μνήμες της λαικής μας παράδοσης, τα δημοτικά τραγούδια, που δημιουργήθηκαν στα χρόνια της υποδούλωσης, και εξέφραζαν τον πόνο του υπόδουλου λαού, τον ξεσήκωσαν ενάντια στους κατακτητές, ύμνησαν τους γενναίους που αντιστάθηκαν και πολέμησαν για την ελευθερία

και εμπνεόμαστε από την άμυνα του λαού, από το σπάσιμο του φόβου, από τον αγώνα με ανιδιοτέλεια, από τον ξεσηκωμό κόντρα σε παραινέσεις «συνετών», από την αντοχή στις δυσκολίες.

Αυτά θα αποτελούν διαχρονικές πηγές έμπνευσης για τις ανάγκες και τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, για εμάς και τα παιδιά μας,

Έτσι την Πέμπτη 25, Μαρτίου 2021 και ώρα 11.30, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος«, ενώνουμε τη φωνή μας με σωματεία και φορείς της πόλης μας και συγκεντρωνόμαστε στην πλατεία Κανάρια (τηρώντας τα προστατευτικά μέτρα) μετουσιώνοντας την έμπνευση του τότε αγώνα, σε δράση για τις ανάγκες του σήμερα, με κυρίαρχα:

ΕΝΑ σύστημα υγείας που θα ανταποκρίνεται στην πρόοδο του αιώνα μας και στις ανάγκες μας και για σήμερα, εν καιρώ πολέμου όπως λένε, με επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας, προκειμένου να σωθούν οι ζωές μας.

Καταδίκη κάθε βίας και καταστολής

Έναν πολιτισμό, κοινωνικό αγαθό.

Το Δ.Σ.

Sorry, the comment form is closed at this time.