ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

……………..ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!……………

  • Ογδόντα χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ
  • 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
  • Αθάνατο το έργο του Μίκη Θεοδωράκη
  • ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Συμβολική κινητοποίηση Σωματείων και Φορέων στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης

Posted by lsilioupolis στο 23/02/2021

Συμβολική συγκέντρωση έξω από το Κέντρου Υγείας πραγματοποίησαν ΣΩΜΑΤΕΙΑ και ΦΟΡΕΙΣ της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για την επαναλειτουργία όλων των ιατρειών του Κέντρο Υγείας της πόλης. Στη συνέχεια συμμετείχαν στη συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας στηρίζοντας τη σημερινή πανελλαδική κινητοποίηση του υγειονομικών.

Απαίτησαν

Να λειτουργήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ το Κ.Υ. στην πόλη, με ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΥΓΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες σαν ιατρεία και σαν εμβολιαστικό κέντρο.

Μέτρα προστασίας με δωρεάν μαζικά τεστ σε σχολεία, γειτονιές, χώρους δουλειάς, για να σταματήσει η μαζική εξάπλωση του ιού.

Επίταξη τώρα του ιδιωτικού τομέα υγείας και στη φάση που βρισκόμαστε τώρα ένταξη των ιδιωτών γιατρών στο σύστημα (κλείσιμο ραντεβού μέσω 5ψήφιου αριθμού).

Τώρα αύξηση και γενναία χρηματοδότηση για την Υγεία.

Στη συγκέντρωση έξω από το ΚΥ Ηλιούπολης σημείωσαν, ότι ο αγώνας για τη θωράκιση του δημόσιου και δωρεάν συστήματος Υγείας δεν είναι μόνο υπόθεση του υγειονομικού προσωπικού, αλλά ολόκληρου του λαού.

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης  –  Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος»  –  Συνδικάτο Οικοδόμων Ηλιουπολης  –  Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης  –  Σωματείο Συντ/χων ΙΚΑ «Ηλιούπολης Δάφνης Υμηττού»  –  Παράρτημα Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ  –  Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΔΥ Αθήνας  –  Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων ΗλιοΎπολης  –  Σύλλογος Γυναικών Ηλιούπολης  –  Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγγελος Σικελιανός»  –  Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης

Sorry, the comment form is closed at this time.