ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

……………..ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!……………

  • Ογδόντα χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ
  • 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
  • Αθάνατο το έργο του Μίκη Θεοδωράκη
  • ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε έξω από το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης

Posted by lsilioupolis στο 03/02/2021

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Παράσταση Διαμαρτυρίας που καλούσαν τα Σωματεία και οι Φορείς της Ηλιούπολης για την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με μαζικές προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και τη μη μετατροπή του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης σε αποκλειστικά εμβολιαστικό κέντρο, αποκλείοντας τις άλλες υπηρεσίες, διεκδίκησαν Σωματεία και Φορείς της πόλης που πραγματοποίησαν συγκέντρωση. Δείτε εδώ ΒΙΝΤΕΟ

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν το Σωματείο Εργαζομένων στο δήμο, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Μ. Παπαμαύρος», το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηλιούπολης, η Ένωση ΕΒΕ, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης, Δάφνης, Υμηττού, το Παράρτημα Ηλιούπολης της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθήνας, ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΔΥ Αθήνας, η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, ο Σύλλογος Γυναικών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγγελος Σικελιανός» και η Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης.

Οι συγκεντρωμένοι κατήγγειλαν πως το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας έχει μόλις 23 γιατρούς, όπως και πριν την πανδημία, και τώρα θα απασχοληθούν όλοι στην εμβολιαστική διαδικασία και στη διεξαγωγή των διαγνωστικών τεστ, κλείνοντας τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Να θυμίσουμε ότι η σταδιακή υποβάθμισή του ξεκίνησε το 2014, με τις μαζικές μνημονιακές απολύσεις γιατρών της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, έτσι από τους 108, που είχε το 2009 για να καλύπτουν τις ανάγκες για πάνω από εκατό χιλιάδες (100.000) κατοίκους, σήμερα υπάρχουν τρεις (3) ειδικότητες με δυνατότητα να δέχονται μόλις 8 ραντεβού την εβδομάδα.

Sorry, the comment form is closed at this time.