ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

……………..ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!……………

  • Ογδόντα χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ
  • 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
  • Αθάνατο το έργο του Μίκη Θεοδωράκη
  • ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Ντόμινο νέων προβλημάτων από τη «μετατροπή» σε εμβολιαστικά κέντρα χωρίς καμία ενίσχυση

Posted by lsilioupolis στο 19/01/2021

Υπονομεύεται η κρίσιμη διαδικασία του εμβολιασμού και συνολικά η περίθαλψη του λαού

Ντόμινο νέων προβλημάτων στα υποστελεχωμένα δημόσια νοσοκομεία και την απογυμνωμένη δημόσια Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας προκαλεί η κυβερνητική πολιτική για την κρίσιμη διαδικασία του εμβολιασμού για τον κορονοϊό, καθώς αυτή προωθείται χωρίς κανένα μέτρο ενίσχυσης με το απαιτούμενο υγειονομικό προσωπικό.

Πάντα στο πλαίσιο της πολιτικής που λογαριάζει ως «κόστος» τα μέτρα για την προστασία της υγείας του λαού, μετά τη μετατροπή του δημόσιου συστήματος Υγείας σε σύστημα μιας νόσου, οι συνέπειες από τη «μετατροπή» νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας σε εμβολιαστικά κέντρα χωρίς καμία ενίσχυση γίνονται ήδη ορατές.

Χιλιάδες ιατρικών ραντεβού σε υποστελεχωμένα Κέντρα Υγείας ήδη ακυρώνονται. Περιφερειακά Ιατρεία κλείνουν ξανά, εξαιτίας νέων «μπαλωμάτων» – μετακινήσεων για τη λειτουργία εμβολιαστικών κέντρων. Εξουθενωμένοι υγειονομικοί από το δεύτερο κύμα της πανδημίας που δεν έχει τελειώσει ακόμα και ενώ είναι ορατό το τρίτο, μετακινούνται από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, αναλαμβάνουν την επίβλεψη εμβολιασμών, με ελλιπείς οδηγίες, την ίδια ώρα που δεν προφταίνουν να κουράρουν τους ασθενείς τους. Εμβολιαστικά κέντρα στήνονται σε ακατάλληλους χώρους, δημιουργώντας εκτός των άλλων κίνδυνο συγχρωτισμού του υγιούς πληθυσμού με τους ασθενείς που προσέρχονται στα νοσοκομεία.

Sorry, the comment form is closed at this time.