ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

……………..ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!……………

  • Ογδόντα χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ
  • 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
  • Αθάνατο το έργο του Μίκη Θεοδωράκη
  • ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Με μπαράζ Ανακοινώσεων απαντά στην κυβέρνηση ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλιούπολης

Posted by lsilioupolis στο 09/11/2020

Με μπαράζ Ανακοινώσεων ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος» αντιμετωπίζει την κατά μέτωπο επίθεση της κυβέρνησης ενάντια στον συνδικαλισμό με τις κάλπικες εκλογές – παρωδία  αλλά και για το κλείσιμο των σχολείων  καταλογίζοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για την απόφαση, αναφέροντας: » Η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια και να μείνουν εντελώς απροστάτευτα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία είναι ομολογία ενοχής, αναδεικνύει τις τεράστιες ευθύνες της. Πορεύτηκε όλους αυτούς του μήνες αποκλειστικά με την επίκληση της ατομικής ευθύνης χωρίς να  δώσει ούτε ένα ευρώ, προκειμένου να διασφαλίσει ασφαλείς όρους λειτουργίας των σχολείων …» χαρακτηρίζοντας την κυβερνητική πολιτική πως είναι εγκληματική.

Σε άλλο σημείο απαιτεί την άμεση πληρωμή των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που δεν έχουν ακόμα πληρωθεί τον Οκτώβρη «Μετά την ανεπίτρεπτη καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας για τους συναδέλφους των Β΄ και Γ΄ φάσεων, τώρα μαθαίνουμε ότι και η καταβολή των ποσών που απορρέουν από τα Μ.Κ. (μισθολογικά κλιμάκια) θα είναι επίσης ετεροχρονισμένη!» όπως αναφέρει.

Διεκδικεί δωρεάν τεστ για τον covid-19, για όλους (δασκάλους, μαθητές και γονείς), όσο και απολύμανση σε όλες σχολικές υποδομές.

Καλεί σε εγρήγορση, ολόκληρη τη μαθητική κοινότητα και την συμμετοχή όλων στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα όπως χαρακτηριστικά σημειώνει: «Συμμετέχουμε μαζικά με αποφάσεις των σωματείων μας στην κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στις 2 μ.μ.«

«Οργανώνουμε την πανεργατική απεργία στις 26 Νοεμβρίου ενάντια στις αντεργατικές ανατροπές του αιώνα που ετοιμάζει η κυβέρνηση.», ενώ πιο κάτω καλεί τους συναδέλφους τους να σταθούν δίπλα στους μαθητές τους με σύνθημα:

«ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ!»

Δείτε τις Ανακοινώσεις:

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

Οι αναπληρωτές είναι εργαζόμενοι! Δώστε τώρα όλα τα δεδουλευμένα!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ!

Sorry, the comment form is closed at this time.