ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

……………..ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!……………

  • Ογδόντα χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ
  • 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
  • Αθάνατο το έργο του Μίκη Θεοδωράκη
  • ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Με «σφραγίδα» …ΣΥΡΙΖΑ!!!

Posted by lsilioupolis στο 05/06/2019

   Τη «συντηρητική στροφή της κοινωνίας» επικαλούνται διάφοροι από τον ΣΥΡΙΖΑ για να εξηγήσουν την πτώση των ποσοστών του, δίνοντας μάλιστα και διάφορες ερμηνείες, όπως για τη διεθνή κατάσταση κ.λπ.

   Λέει για παράδειγμα ο Ν. Φίλης, ο οποίος «τρέχει» αυτές τις μέρες το αριστερό ψαλτήρι για να ξορκίσει την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι «στην Ελλάδα έχουμε δεξιά στροφή», ότι στην «κοινωνία βλέπουμε να ενισχύονται συντηρητικά στερεότυπα και αξίες…» κ.ά.

   Μόνο που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγάλη ευθύνη για την ενίσχυση του συντηρητισμού στην Ελλάδα, όπως έκαναν κι άλλες σοσιαλδημοκρατικές δυνάμεις στην ΕΕ.

   Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που κατασυκοφάντησε έννοιες όπως «αριστερά», «πρόοδος», «ριζοσπαστισμός».

   Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που στο όνομα της «αριστεράς» ψήφισε κι εφάρμοσε το 3ο μνημόνιο, επέκτεινε τις εργασιακές σχέσεις – λάστιχο, «ξέπλυνε» τους φασίστες της Χρυσής Αυγής με κάθε ευκαιρία, μετέτρεψε όλη τη χώρα σε ΝΑΤΟική βάση, έγινε ο «προτιμώμενος εταίρος» των ιμπεριαλιστών που μακελεύουν λαούς.

   Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που υπέγραψε αντικομμουνιστικές διακηρύξεις της ΕΕ, με αναφορές στο «σιδηρούν παραπέτασμα», δικαιώνοντας όλα τα αντικομμουνιστικά εγκλήματα που συνδέθηκαν με αυτήν την άθλια προπαγάνδα.

   Η «συντηρητικοποίηση», λοιπόν, φέρει τη σφραγίδα και του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη νεολαία. Και απόδειξή της δεν είναι ότι φεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να έρθει η ΝΔ, αλλά αποτυπώνεται στην υποχώρηση του κινήματος, στην ενίσχυση της λογικής του «μικρότερου κακού», στην αποδοχή ότι είναι «μονόδρομος» οι θυσίες για την ανάκαμψη του κεφαλαίου, ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος απ’ αυτόν που καταδικάζει σήμερα το λαό στη φτώχεια και στη μιζέρια.

   Σε όλα αυτά επένδυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, στρώνοντας το δρόμο στη ΝΔ, για να πάει ένα βήμα πιο πέρα την επίθεση.

Sorry, the comment form is closed at this time.