ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

……………..ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!……………

  • Ογδόντα χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ
  • 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821
  • Αθάνατο το έργο του Μίκη Θεοδωράκη
  • ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για το Δημοτικό Συμβούλιο στις 20 Απρίλη για την Δημόσια Περιουσία

Posted by lsilioupolis στο 21/04/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναδίπλωση, είναι η λέξη που αποτυπώνει το πνεύμα της συζήτησης στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο,

 

   Αναδίπλωση για την Δημοτική Αρχή, αναδίπλωση και για την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. Έριξαν μέχρι τώρα όλα τα χαρτιά τους στην διαπραγμάτευση με την ηγεσία της ΕΤΑΔ ΑΕ, μη και καταφέρουν να πάρουν όπως λέγανε κάτι από την δημόσια γη, «έστω και με μικρό αντίτιμο».

   Η ΕΤΑΔ με τις προκλητικές αποφάσεις ξεγύμνωσε την πολιτική τους και έριξε στα βράχια την τακτική τους, με την εμπορευματοποίηση της δημόσιας γης που είναι στο κέντρο της καπιταλιστικής ανάπτυξης σήμερα στην Αττική και ολόκληρη την χώρα.

   Η απόρριψη των κατάπτυστων αποφάσεων της ΕΤΑΔ, σε αυτή την φάση, ήταν αναπόδραστος δρόμος για όλους στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να μην πέσουν σε πλήρη ανυποληψία μπροστά σε ένα μεγάλο μέρος του λαού, που έχει δώσει αγώνες για την Δημόσια γη στην πόλη. Του λαού που γνωρίζει, θυμάται και δεν ξεχνά ότι η Ηλιούπολη διαμόρφωσε τις υποδομές και την φυσιογνωμία της, με αιχμή την Δημόσια Γη, κάτω από την αποφασιστική σφραγίδα του κομμουνιστή Δημάρχου Δημήτρη Κιντή.

   Γνωρίζουν, ότι ο λαός της πόλης δεν αποδέχεται να γίνει ενοικιαστής  στην γη της πόλης του. Δεν καταπίνει αμάσητη την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που ρίχνει στο παγκάρι του Υπερταμείου για τους δανειστές, ακόμη και τις υποδομές της πόλης.

   Έτσι όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο πήραν θέση ενάντια στις κατάπτυστες αποφάσεις της ΕΤΑΔ, όλοι εκτός από του κύριο Αραμπατζή που παραβρέθηκε μεν αλλά δεν ένοιωσε την υποχρέωση να πει  κουβέντα…

   Καλούμε τον λαό της πόλης να μην εφησυχάζει. Ο αγώνας για να απαγκιστρωθεί η Δημόσια γη από το Υπερταμείο είναι μπροστά μας και θα είναι σκληρός.

   Χρειάζεται να συγκρουστεί με τις μνημονιακές πολιτικές που έχουν την υπογραφή και την στήριξη όλων των αστικών κομμάτων –ΣΥΡΙΖΑ –ΝΔ – ΚΙΝΑΛ.

   Απαιτεί την πολιτική αποδυνάμωση τους σε κεντρικό και τοπικό  επίπεδο. Θέλει δυνατό ΚΚΕ για την οργάνωση και ενίσχυση του εργατικού λαϊκού κινήματος.

Δυνατή Λαϊκή Συσπείρωση για Αντεπίθεση στο Δήμο.

Sorry, the comment form is closed at this time.