Ν. Σοφιανός: Το πραγματικό ερώτημα είναι ποιος κάνει κουμάντο στην οικονομία (VIDEO)

Η χώρα βαδίζει προς ένα τρίτο μνημόνιο, το μνημόνιο Τσίπρα, που περιλαμβάνει έναν βαρύτατο λογαριασμό για τη λαϊκή οικογένεια, και έχει ψηφιστεί από όλα τα κόμματα για να «σώσουν» την πατρίδα επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σοφιανός μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ το βράδυ της Παρασκευής 21 Αυγούστου 2015.

Κατήγγειλε την υποκρισία των διαφωνούντων του ΣΥΡΙΖΑ που όλο το προηγούμενο διάστημα στήριξαν όλα τα πεπραγμένα της κυβέρνησης και κατέληξαν σε πολιτικό κόμμα αφού παραιτήθηκε η κυβέρνηση Τσίπρα.

Υπενθύμισε ότι δεν διαφοροποιήθηκαν όταν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ άδειαζε τα αποθεματικά του δημοσίου για να πληρώνουν τις δόσεις ούτε όταν η κυβέρνηση Τσίπρα κατέθετε την αντιλαϊκή πρόταση των 47 σελίδων προς την ΕΕ, παραμονές του δημοψηφίσματος.

Η κυβέρνηση Τσίπρα συνολικά κορόϊδευε τον λαό όταν ισχυριζόταν προεκλογικά ότι υπάρχει εναλλακτική πρόταση εντός των τειχών της ΕΕ και ότι η συμμαχία των εταίρων μπορεί να αλλάξει, για να έρθει 7 μήνες μετά, να πει ότι αυτό δεν ισχύει, κάτι που το ΚΚΕ το έλεγε από την πρώτη στιγμή.

Το πραγματικό δίλημμα σήμερα δεν μπορεί να είναι μνημόνιο – αντιμνημόνιο, ούτε ευρώ ή δραχμή, αλλά ποιος κάνει κουμάντο στην οικονομία, υπογράμμισε ο Νίκος Σοφιανός και κάλεσε τους εργαζόμενους και το λαό να το εμπιστευτούν και να το ενισχύσουν στην επικείμενη εκλογική μάχη. 

Advertisements
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: