Θ. Χιώνης: Η νεολαία να στείλει το δικό της μήνυμα δυναμώνοντας το ΚΚΕ (VIDEO)

Την ανάγκη να μπει στο επίκεντρο της συζήτησης η εναλλακτική, πραγματικά ρεαλιστική πρόταση του ΚΚΕ, που έχει στο κέντρο της τις εργατικές λαϊκές ανάγκες και τις μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες της χώρας που θα μπορέσουμε να τις αξιοποιήσουμε αν βγάλουμε από τη μέση την ΕΕ και την οικονομία που λειτουργεί για να κερδίζουν οι λίγοι, επισήμανε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, στις παρεμβάσεις του στην τηλεοπτική εκπομπή του «ΣΚΑΪ» το βράδυ της Παρασκευής 21 Αυγούστου.

Σε ερώτηση που του έγινε για το νέο κόμμα που δημιουργήθηκε υπό τον Π. Λαφαζάνη, ο Θ. Χιώνης ξεκαθάρισε ότι θα παίξει ένα ρόλο εγκλωβισμού, αυταπατών και κοροϊδίας, αφού όπως θύμισε, τα στελέχη του έβαλαν την υπογραφή τους στη συμφωνία της 20ής Φλεβάρη που αποδεχόταν την αξιολόγηση του προηγούμενου μνημονίου, έδωσαν μέχρι το Μάη 8,5 δις στο ΔΝΤ σε τόκους για το χρέος, έλεγαν ότι η πρόταση των 47 σελίδων του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρόταση για έντιμο συμβιβασμό και όντως αυτή η πρόταση περιλαμβάνεται σαν βάση στο νέο μνημόνιο. Έχουν λοιπόν την ευθύνη τους που φτάσαμε μέχρι εδώ.

Ο Θ. Χιώνης τόνισε ότι άλλες επιλογές που να συμφέρουν τα εργατικά λαϊκά στρώματα και ιδιαίτερα τη νεολαία δεν υπάρχουν μέσα σε αυτό το σύστημα, υπάρχουν μόνο έξω από αυτό. Απηύθυνε κάλεσμα ιδιαίτερα στη νεολαία να στείλει το δικό της μήνυμα, επειδή της υποθηκεύουν τη ζωή, να πει ότι δεν χαρίζουμε άλλο χρόνο, δεν τους χαρίζουμε τη ζωή και το μέλλον μας, ότι δε θα γίνουμε πιόνια στους σχεδιασμούς τους κι ότι μπορούμε να μοιραστούμε τον αγώνα για τη ζωή μας, δυναμώνοντας το ΚΚΕ ώστε την επόμενη μέρα να προχωρήσουμε μπροστά.

Advertisements
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: