Ανοιχτή σύσκεψη για το ασφαλιστικό του σωματείου συνταξιούχων Ι.Κ.Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ στην Ηλιούπολη

Μαζική ανοιχτή συγκέντρωση-σύσκεψη  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24/7/2014 στην Πλ. Ανεξαρτησίας στην Ηλιούπολη  , που διοργάνωσε το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης-Δάφνης Υμηττού, με θέμα «οι περικοπές των συντάξεων και η υποβάθμιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας είναι αιτία πολέμου»

Όπως τονίστηκε από την εισηγητική ομιλία της προέδρου του σωματείου Άννας Τούντα «είναι καθήκον και προσωπική ευθύνη του καθ’ ενός να ξέρει τι συμβαίνει, ποιος το προκαλεί, ποιόν εξυπηρετεί και ποιος ωφελείται. Ο αγώνας ενάντια σ’ αυτή τη βάρβαρη πολιτική που μας ρίχνει στην φτώχεια και την εξαθλίωση είναι καθήκον και υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας. Βρισκόμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα γιατί σύντομα θα καλεστούμε όλοι σε νέους αγώνες ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική Κυβέρνησης – ΕΕ – Κεφαλαίου».

Από την Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ & Επικουρικών Ταμείων Μισθωτών παραβρέθηκε και έκανε σύντομη παρέμβαση ο Παναγιώτης Πάλμος, οργανωτικός γραμματέας.

 

Έγιναν σύντομες τοποθετήσεις από εκπροσώπους της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και Περιχώρων, του παραρτήματος συνδικάτου οικοδόμων Νοτίων προαστίων και της Ένωσης ΕΒΕ Ηλιούπολης.

 

Στη συγκέντρωση εγκρίθηκε ψήφισμα  καταδίκης της εγκληματικής επίθεσης του κράτους του Ισραήλ κατά του παλαιστινιακού λαού.

 

Advertisements
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: