ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΚΙΟΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

12 Μάη 2014

Μετά τη μαζική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κεντρική Πλατεία της Ηλιούπολης, για μια ακόμη φορά, οι φασίστες και οι άνθρωποι της νύχτας έδειξαν για Τρίτη κατά σειρά φορά, το μένος τους ενάντια στους κομμουνιστές. Τούτη τη φορά, μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στην εργατογειτονιά της Αγίας Μαρίνας, βάζουν φωτιά στο προεκλογικό κιόσκι του ΚΚΕ στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Στόχος τους δεν είναι τόσο οι κομμουνιστές, όσο να τρομοκρατήσουν κάθε εργάτη, κάθε φτωχό αυτοαπασχολούμενο, κάθε νέο, που θέλει να σηκώσει κεφάλι, που αγωνίζεται για τα δικαιώματά του, όποιον εναντιωθεί στους φίλους τους, τους εφοπλιστές και βιομηχάνους. Τους δημιουργεί ρίγος και ανατριχίλα η δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, όπως και στα αφεντικά τους, που τους έχουν για τη «βρώμικη» δουλειά. Τους δηλώνουμε καθαρά και πάλι, ότι ΚΚΕ και ΚΝΕ δεν τρομοκρατούνται με τέτοιες ενέργειες. Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι φασίστες και οι άνθρωποι της νύχτας, είναι παιδιά του συστήματος και ξέρουμε πώς να τους αντιμετωπίζουμε. Βγαίνουν συνήθως τη νύχτα, γιατί στο φως της μέρας θα πάρουν αγωνιστική απάντηση, όχι μόνο από τους κομμουνιστές, αλλά και από κάθε τίμιο και λαϊκό άνθρωπο.

Πριν από λίγες μέρες ήταν η Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, μέρα που υψώθηκε η κόκκινη σημαία στο Ράιχσταγκ, μέσα στη φωλιά των παιδιών του Χίτλερ. Σαν απόγονοί τους να είναι σίγουροι ότι ούτε η νύχτα, που τους φυλάει, δεν θα τους προστατέψει. Θα τους χλευάσει ο λαός και θα είναι ντάλα μεσημέρι.

Χθες χτυπούσαν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, σήμερα σηκώνουν τα βρώμικα χέρια τους ενάντια στους κομμουνιστές.

Καλούμε το λαό της Ηλιούπολης να τους απομονώσει! Αυτούς και όσους τους στηρίζουν ή συνεργάζονται μαζί τους. Να μην μπορούν να σταθούν σε καμία γειτονιά, σε κανένα χώρο δουλειάς, σε κανένα σχολείο. Η αντιμετώπιση του φασισμού είναι υπόθεση του λαού. Να αποκαλύψουμε το βρώμικο ρόλο που παίζουν ,είναι τα τσιράκια των καπιταλιστών, των εφοπλιστών, το μακρύ χέρι του συστήματος.

Στόχο έχουν το εργατικό λαϊκό κίνημα!

Καλούμε τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, το λαό της Ηλιούπολης – όπως έκανε και στο παρελθόν ενάντια στους ταγματασφαλίτες προγόνους τους – να δώσει αποστομωτική απάντηση σε τέτοιου είδους φασιστικές ενέργειες. Να τους βάλει εκεί που τους πρέπει: Στα άχρηστα, μαζί με το σύστημα που υπηρετούν.

Στις εκλογικές μάχες του Μαΐου ψηφίζουμε ΚΚΕ παντού! Αυτή είναι η μόνη αποστομωτική απάντηση στο σύστημα της εκμετάλλευσης, που γεννά τη φτώχεια, την ανεργία, την ανασφάλεια. Η απάντηση στο σάπιο αστικό πολιτικό στερέωμα και τα παιδιά του, τους φασίστες.

Κ.Ο. Ηλιούπολης του ΚΚΕ

Advertisements
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: