Μετά το κλείσιμο της κάλπης ….απολύσεις!

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΠΙΑ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ

ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Μετά το κλείσιμο της κάλπης των τοπικών διοικητικών εκλογών, Κυβέρνηση, πλουτοκρατία και Δήμοι, βγάζουν το λογαριασμό στο λαό.

Κλιμακώνουν την επίθεση τσακίζοντας δικαιώματα και ανάγκες της λαϊκής οικογένειας.

Απολύσεις, ακρίβεια, ανεργία, ιδιωτικοποιήσεις μοιράζει η Κυβέρνηση με τις πλάτες της τρόικας – πλουτοκρατίας.

Απολύσεις μοίρασε σε 53 εργαζόμενους στα αναψυκτήρια του Δήμου και η απερχόμενη Δημοτική Αρχή της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο μας.

Είναι αυτοί οι εργαζόμενοι που για πάνω από 2 χρόνια είναι όμηροι της Δημοτικής Αρχής με 2μηνες συμβάσεις και απλήρωτοι κατά μεγάλα διαστήματα και σήμερα. Μετά την κάλπη, τους πετάνε στα αζήτητα της ανεργίας. Είναι αποτέλεσμα του Δήμου επιχείρηση που πιο ολοκληρωμένα φέρνει το σχέδιο ‘‘Καλλικράτης’’.

Να ξεσηκωθεί ο λαός.

Καλούμε τους άνεργους, τους εργαζόμενους, τους μικρούς επαγγελματίες, τους νέους και τις νέες των λαϊκών οικογενειών να υψώσουν κύμα αλληλεγγύης στους απολυμένους του Δήμου. Απαιτώντας να μην απολυθεί κανένας, να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι.

Να σταθούν στο πλάι των εργαζομένων στο Super Market ‘‘Ατλάντικ’’ που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας και οδηγούνται σε απόλυση.

Στους μικρούς επαγγελματίες και στους νέους με ‘‘μπλοκάκι’’ που τους εκβιάζει το κράτος με την περαίωση.

Τώρα λαϊκός ξεσηκωμός για να δημιουργηθεί ένα παλλαϊκό ρεύμα οργάνωσης της πάλης στους τόπους δουλειάς και κατοικίας, για να αλλάξουν οι συσχετισμοί. Να μην περάσει ο νέος προϋπολογισμός που θα τσακίσει και θα πτωχεύσει το λαό και τα παιδιά του. Να ορθώσουμε τοίχο απέναντι στην προαποφασισμένη επίθεση

Συμπόρευση με το ΚΚΕ – Λαϊκή Συσπείρωση και συμμαχία.

Αντεπίθεση στο μαύρο μέτωπο ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – πλουτοκρατίας.

Λαϊκή οργάνωση και πάλη στα σωματεία, στις γειτονιές, στα σχολεία.

Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία

Κ.Ο. Ηλιούπολης


Advertisements
Both comments and trackbacks are currently closed.