Για τον δεύτερο γύρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου ανέδειξαν τα ψηφοδέλτια της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ σε ανερχόμενη δύναμη, με απόσπαση νέων ψήφων. Στον Δήμο Ηλιούπολης παρατηρήθηκε σημαντική -άνοδος τόσο στο Δήμο όσο και στη Περιφέρεια.

Η συσπείρωση λαϊκών δυνάμεων πρέπει να διευρυνθεί και στο δεύτερο γύρο. Καμιά ψήφος υπέρ των δημοτικών παρατάξεων του Αναγνώστου (ΝΔ) ή του Βαλασόπουλου (ΠΑΣΟΚ) και των περιφερειακών, Σγουρού (ΠΑΣΟΚ) και Κικίλια (ΝΔ). Το ΚΚΕ καλεί τον εργαζόμενο λαό της Ηλιούπολης να τους καταδικάσει ρίχνοντας λευκό η άκυρο στον 2° γύρο. τόσο στο Δήμο όσο και στη Περιφέρεια.

Η αύξηση της δύναμης του ΚΚΕ περικλείει δυναμική, σηματοδοτεί μια νέα πορεία συσπείρωσης λαϊκών δυνάμεων εναντίον της αντιλαϊκής πολιτικής. Δυναμώνει το ρεύμα της αντιμονοπωλιακής, αντιιμπεριαλιστικής συσπείρωσης, κερδίζει έδαφος η εναλλακτική πρόταση διεξόδου με στόχο τη λαϊκή εξουσία – λαϊκή οικονομία.

Το επόμενο διάστημα έρχεται νέο κύμα αντεργατικών, αντιλαϊκών μέτρων. θα επιδιώξουμε να αντιτάξουμε ένα πιο ισχυρό ριζοσπαστικό λαϊκό ρεύμα, ικανό να βάλει εμπόδια στα χειρότερα. Να ανοίξει το δρόμο στην εναλλακτική πολιτική πρόταση που έχει ανάγκη ο λαός και ο τόπος.

Καλούμε τον λαό που πλήττεται να οργανωθεί στο μαζικό λαϊκό κίνημα, στα ταξικά συνδικάτα, στο ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ, την ΟΓΕ. Να συμπορευτεί αποφασιστικά με το ΚΚΕ.

Να δώσουμε μαχητικά τον αγώνα, για να πετύχουν και να είναι μεγαλειώδη τα συλλαλητήρια κατά της ΤΡΟΙΚΑΣ στην Αθήνα, τη Δευτέρα 15 «Νοέμβρη, στο Σύνταγμα, προκειμένου να διατρανωθεί η αντίθεση του λαού ενάντια στο μνημόνιο και με σύνθημα να πληρώσουν τα βάρη της κρίσης οι ένοχοι, τα μονοπώλια και η πλουτοκρατία, όχι ο εργαζόμενος λαός.

Κομματικές Οργανώσεις Ηλιούπολης

του

 

Both comments and trackbacks are currently closed.