Οι κυνικές φιγούρες του κόσμου της εκμετάλλευσης

Στην διακήρυξη της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ υπογραμμίζουμε ότι τα στηρίγματα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, αντάρτες και επίσημοι, είναι οι «Μαυρογιαλούροι» στο στημένο παιχνίδι της παραπλάνησης. Φιγούρες κυνικές ενός κόσμου που ξερνάει  σάπιες  αξίες, και ζει από τον μόχθο του νέου που περιπλανιέται μεταξύ ωρομίσθιας και ανεργίας, του εργάτη και του υπάλληλου που ρημάζετε ο μισθός του, του μικρομεσαίου που τον τσακίζει η αναδουλειά και τα χρέη.

Νάτοι λοιπόν στην πόλη μας χλευάζουν την ανάγκη και την ανέχεια της λαϊκής οικογένειας για άλλη μια φορά.

Ο Δήμαρχος κ. Αναγνώστου (ΝΔ) στην τελευταία συνεδρίαση του Νομικού Προσώπου των Παιδικών Σταθμών, αποκαλύφθηκε ότι με το γνωστό τρόπο του ψηφοθήρα πήρε δέκα (10) επιπλέον παιδιά στους παιδικούς σταθμούς. Αποφάσισε μόνος του και αρνήθηκε να ενημερώσει τα μέλη του Νομικού Προσώπου για τα ονόματα και τα κριτήρια επιλογής. Την ίδια ώρα εργαζόμενοι και νήπια στους παιδικούς σταθμούς στοιβάζονται και ασφυκτιούν.

Το έργο της αγωγής έχει γίνει καταναγκαστικό και επικίνδυνο έργο ‘‘παρκαρίσματος’’ των βρεφών και των νηπίων.

Ο δε κ. Βαλασόπουλος, ο επίσημος του ΠΑΣΟΚ, υπόσχεται ότι προτίθεται να δόση το 20% της αντιμισθίας του Δημάρχου, αν εκλεγεί, σε απόρους!!!!!

Θαυμάστε τον ‘‘Άρχοντα’’, φτύνει τον άνεργο, τον αδύναμο, τον νεολαίο, την οικογένεια.

Αλήθεια ‘‘Άρχοντα’’ πόσο μεγάλος είναι ο μισθός του Δημάρχου;

Πόσο φτηνά υπολογίζεις την αξιοπρέπεια του άνεργου, του απολυμένου;

Η ευσπλαχνία των ‘‘Εκλεγμένων Αρχόντων’’, τι απαντάει για το ένα εκατομμύριο ανέργων στην χώρα;

Γυρίστε τους την πλάτη.

Κανένα λαϊκό νοικοκυριό να μην δώσει αποκούμπι και ανοχή στις δυνάμεις που υποδείχνουν τα μεγάλα αφεντικά, το ΔΝΤ και η ΕΕ.

Advertisements
Both comments and trackbacks are currently closed.